flavoured adventures by vidalpons

Som de mercat

La Boqueria de Barcelona, 1903

4 generacions d’autèntica tradició de mercat

Nascuda a Seròs, Lleida, i sent la més gran de cinc germans, la fundadora de Vidalpons va començar a treballar de valent des de ben petita. Amb vuit anys va començar a vendre el que cultivaven els seus pares al camp i, de mica en mica, afermà les seves dots de comerciant. Després de casar-se amb un músic es va traslladar a Barcelona i, mentre venia mercaderies durant el dia pels voltants de la Boqueria, durant la nit cosia per treure un sou extra sense que el seu marit en sabés res. Va continuar amb la venda ambulant fins que fou capaç de comprar les primeres parades i iniciar així una llarga tradició familiar de “gent de mercat”.

Un mercat, una ciutat i un negoci que no poden entendre’s per separat

Les nostres parades del Mercat de la Boqueria han estat testimoni directe dels canvis que ha patit Barcelona els darrers 120 anys i, sent la Rambla un lloc emblemàtic de la ciutat, hem rebut visites de personatges cèlebres des dels nostres inicis l’any 1897: Pablo Picasso, els arquitectes Puig i Cadafalch i Antoni Gaudí, el músic Isaac Albéniz, Franz Joham, Gal·la (esposa de l’artista Salvador Dalí), Hertha Frankel i Luís Racionero entre molts d’altres assidus a les tertúlies culturals que tenien lloc allà.

 

És per això que Vidalpons és molt més que un negoci familiar que no podria entendre’s sense el Mercat de la Boqueria, un vincle històric en un lloc emblemàtic i únic de Barcelona. Per nosaltres, la cultura de mercat és un sentiment arrelat. Ens agraden les coses autèntiques i el producte fresc, original i saludable. Som de Barcelona, som de mercat, i vàrem iniciar la nostra aventura culinària a la Boqueria fa ja més de 100 anys.

Carrer de la Boqueria, 1902

Parada en La Boqueria Actualitat

Viu una aventura única i irrepetible

Les nostres parades de la Boqueria són una explosió de colors i sabors. Volem convidar-te a viure experiències úniques i a deixar-te portar pels nostres productes. Tasta, experimenta, fes el xafarder, equivoca’t i repeteix però, per sobre de tot, gaudeix. Aquí neix la nostra comesa i així ho hem verbalitzat: Flavoured Adventures.

 

Les fruites exòtiques i tropicals que trobareu a les nostres parades parlen d’un món globalitzat. Conèixer les diferents cultures a través de la seva gastronomia forma part de la nostra filosofia: som exploradors gastronòmics. Actualment, a les nostres parades es poden trobar tot tipus de fruites, caramels, bombons, melmelades, fruits secs, torrons, olis, bolets, pa de figues…

Les nostres parades
són originals de
la Boqueria
de Barcelona

Les parades de Vidalpons formen part del llegat històric del Mercat de la Boqueria de Barcelona. Algunes encara conserven els noms i la identitat històrica des de la seva creació, com és el cas de les parades La Económica, Neus, i La Ramona. És així com ens mantenim fidels a l’esperit de la Boqueria i la tradició del mercat, la nostra raó de ser.

icono whatsapp Pedidos
Whatsapp